قیمت تابلو برق که مطمئناً با وجود نوسانات اقتصادی امروزه، مقدار مشخصی ندارند و به پارامترهای مختلفی نظیر جنس بدنه تابلو، ابعاد، نوع آن و … بستگی دارد. بنابراین جهت اطلاع از لیست قیمت تابلو برق مورد نظر بهتر است با مشاورین سامان بنیان تجارت کیان تماس بگیرید و با توجه به فاکتورهایی که در ذهن دارید، قیمت را جویا شوید.
قیمت انواع تابلو برق در سامان بنیان تجارت کیان به پارامتر های مختلفی مانند ارتقاع عرض و طول و عمق تابلو بستگی دارد اما به طور مثال قیمت تابلو برق روکار از عمق 18 تا 31 سانتیمتر، ارتفاع 40 تا 150 سانتیمتر، عرض 30 تا 125 سانتیمتر و با ضخامت 1&1 – 1/25 و 1.25 از قیمت 2/880/000 ریال تا حدود قیمت 45/000/000 ریال تولید و عرضه بازار میگردد.
خرید تابلو برق
هامنطور که میدانید تابلو برق (electrical panel)، باکسی فلزی یا غیر فلزی است که انواع تجهیزات الکترونیکی از جمله فیوزها، کلیدهای محافظ جان، کنتاکتورها و … در آن تعبیه میشود. در انواع و طرح های متفاوت نظیر تابلو ایستاده، روکار دیواری، توکار دیواری، طرح ریتال، استیل و … تولید و به بازار عرضه میگردند. تابلوهای برق را میتوان در خیلی از مکان های صنعتی و یا غیرصنعتی از قبیل منازل، کارگاه ها، کارخانه ها، پست های برق و … دید.
تابلو برق
در تعریف دقیق تابلو برق باید گفت؛ فضایی که تجهیزات برقی در آن نصب می شوند. به تعبیری این وسیله یک محفظه برای سیم کشی و نصب تجهیزات الکتریکی است که لوازمی مثل کلیدها، فیوزها، رله ها، کنترلرها، قطع کننده ها، ترانسفورماتورهای جریان پتانسیل و همچنین نمایشگرهای مختلف را روی آن نصب می کنند.
به طور کلی تابلو؛ ترکیبی است از یک یا چند وسیلۀ کلیدی (قطع و وصل) همراه با تجهیزات کنترل، اندازه گیری، حفاظت و تنظیم که تمامی اتصالات برقی و مکانیکی داخلی و قسمت های بدنۀ آن به طور کامل سوار شده باشد و از تجهیزاتی است که برای کنترل، نیرو رسانی و توزیع انرژی الکتریکی در صنایع برق به کار می رود.
از کاربردهای تابلو برق
میتوان به حفاظت در برابر خطرهایی نظیر نوسانات جریان برق، افزایش یا کاهش ولتاژ و سایر شوک های الکتریکی اشاره نمود. همچنین برای نظارت صحیح بر تجهیزات الکترونیکی در تابلوهای برق، از نمایشگرها استفاده می شود که معمولا نمایش میزان جریان، توان الکتریکی، فرکانس ها و ولتاژ در هر لحظه توسط این دستگاه صورت میگیرد. کاربرد دیگر این تابلو، حضور قطع کننده هاست، بدین معنی که، در صورتی که موارد ایمنی در کاربرد وسایل برقی به هر دلیلی رعایت نشود ممکن است خطرآفرین باشند، و در صورت بروز حادثه می توان برای قطع سریع برق از قطع کننده ها استفاده نمود.
هدف استفاده از تابلو برق موارد زیر می باشد:
- فراهم شدن امکان کنترل و حفاظت مطمئن و دقیق.
- قابلیت استفاده از سیستم های الکتریکی به هم پیوسته و با هزینۀ کمتر.
- تعمیر، سرویس و نگهداری آسان و سریع.
- تأمین ایمنی سیستم و موجودات زنده.
و در کل تابلوهای برق، برای جلوگیری از وارد شدن شوک الکتریکی به کاربران تجهیزات و حفاظت تجهیزات در برابر عوامل محیطی استفاده می شوند.
تابلوهای برق از نظر ولتاژ به ۳ دسته تقسیم می شوند:
- تابلو برق LV
- تابلو برقMV
- تابلو برق HV
1- تابلو برق LV (فشار ضعیف): ولتاژ تابلو برق های فشار ضعیف (Low Voltage)، کمتر از ۱۰۰۰ ولت دارند. مثل تابلو
برق ساختمانی.
2- تابلو برق MV (فشار متوسط): ولتاژ تابلو برق های فشار متوسط (Medium Voltage)، بین ۱۰۰۰ تا ۳۶۰۰۰ ولت
است. مثل برخی تابلو برق های صنعتی.
3- تابلو برق HV (فشار قوی): تابلو برق های فشار قوی (High Voltage)، ولتاژ بالاتری نسبت به تابلو برق فشار متوسط دارند. مثل تابلو برق های اتاق کنترل.
وظایف تابلو برق چیست؟
- توزیع نیروی برق و تغذیه مصرف کننده ها
- حفاظت از مصرف کننده ها و ایمنی کاربران
- بهینهسازی و کنترل مصرف کننده ها و تجهیزات ، تابلو های lv به نوعی تامین کننده و توزیع کننده نهایی برق فشار ضعیف بین مصرف کننده می باشد.